След малко повече от две седмици BMW ще представи лимузината

...
След малко повече от две седмици BMW ще представи лимузината
Коментари Харесай

Най-новото BMW пристига с огромен 31-инчов екран

След малко повече от две седмици BMW ще показа лимузината i7, която се явява като електрически заместител на флагмана при леките коли на марката – 7 Series. Освен с впечатляващи характерности във връзка с задвижването и пробега, моделът ще може да се похвали и с някои доста забавни технологии в интериора.
`Най-новото

Една от тях към този момент ни е позната от ревюто CES, което се състоя при започване на тази година. Става въпрос за големия 31-инчов екран, който от BMW показаха като технология наречена Theater Screen. От компанията потвърдиха, че това ще бъде една от предлаганите екстри за лимузината, която евентуално ще провокира и сериозен интерес както за автомобилните почитатели, по този начин и за софтуерните фанатици.
`Най-новото


Освен с размера си, дисплеят може да се похвали още с 8К резолюция, озвучителна система от висок клас и 5G съгласуваност. Освен този екран, BMW удостовери и за друга забавна функционалност, наречена Interaction Bar. Това е дълго парче стъкло, разпростряло се в предната част на интериора на i7, осигуряващо добра осветеност и интегрирани сензорни бутони
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР