След куп срещи и интервюта със световни шампиони в Бразилия,

...
След куп срещи и интервюта със световни шампиони в Бразилия,
Коментари Харесай

Христо Стоичков: Благодарен съм на Господ, че имах приятел като Марадона

След куп срещи и изявленията със международни първенци в Бразилия, Христо Стоичков към този момент е в Аржентина

Той е в Буенос Айрес, където посети дома на футболната икона Диего Армандо Марадона, а малко по-късно изгледа успеха на "Ривър Плейт " с 4:1 над "Нюелс Олд бойс ", заяви

"След срещите с толкоз другари в Бразилия в този момент е време за Аржентина! И преди всичко – респект пред дома на великия дон Диего Марадона ", написа Стоичков в обществените мрежи.

Междувременно Камата даде и изявление пред Серхио Гойкочея в локалното радио DSports Radio FM 103.1, като се върна към срещата с Аржентина на Мондиал 1994 в Съединени американски щати, в която Марадона не взе присъединяване поради наказването си.

"Това бяха сложни моменти за мен. Определено ми беше неприятно, че Диего няма да играе. Но пък ние си бяхме дали обещание, че няма по какъв начин да загубим. В съблекалнята си казахме, че сходна мисъл даже не би трябвало да минава през главите ни и това бе настройката ни ", спомни си Стоичков за успеха с 2:0 против "гаучосите ".

"Никога няма да не помни времето, прекарано с Марадона. Приятелството е нещо, което не може да се купи. Благодарен съм на Господ, че имах другар като него. Където и да съм, той постоянно ще бъде с мен ", добави още българската легенда.

Стоичков приказва и за различен от любимците си - Лионел Меси, и за неналичието на името му измежду топ 30 на кандидатите за "Златната топка ".

"В националния тим Лео е едно щастливо момче. Много по-отпуснат е. Първата му година в ПСЖ беше сложна, може би частично поради езика, само че в този момент още веднъж ще забележим на какво е кадърен. Нямам концепция по какъв начин се гласоподава за "Златната топка " и по какъв начин се изготвят номинациите. Но неналичието на Лео от листата демонстрира, че те не са задоволително наясно със протичащото се ", заключи Стоичков.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР