След края на Убивайки Ийв Джоди Комър като че сложи

...
След края на Убивайки Ийв Джоди Комър като че сложи
Коментари Харесай

Защо Джоди Комър прекъсна представление в 10-та минута

След края на " Убивайки Ийв " Джоди Комър като че постави пауза на работата си в киното. Като изключим " Последният двубой " на Ридли Скот, тя концентрира напъните си на театралната сцена. И очевидно имаше за какво.
 Джоди Комър,
Колко скучна е Джоди Комър

Актрисата от " Убивайки Ийв " с изявление за Porter Magazine

Моноспектакълът й Prima Facie дебютира на Бродуейл през април тази година и незабавно получи възторжени ревюто от критици, и аудитория. В него Комър игра адвокатка, която пази жертви на полово принуждение, когато и самата тя е става жертва.

Точно Prima Facie изпълняваше 30-годишната на 7 юни вечерта, когато прекъсна постановката още в първите 10 минути. " Не мога да вдишвам този въздух ", споделя тя от сцената, след се закашля на няколко пъти.

Вчера в цялостен Ню Йорк, както и съвсем по цялото крайбрежие на Атлантическия океан в Съединени американски щати, имаше предизвестие жителите да стоят по домовете си и на закрито. Причина за това е задимяването, породено от огромните горски пожари в прилежаща Канада.

Поради същата причина са анулирани редица спортни и културни събития, учебните заведения са затворени, огромна част от държавните институции също, а допустимата скорост за шофиране е понижена заради понижена видимост.

Колкото до Комър, актрисата не съумя да довърши Prima Facie. За сметка на това на сцената излезе дубльорката й Дани Арлингтън, която съумя да довърши съвсем 100-минутното зрелище под аплодисментите на публиката, оповестяват от Военновъздушни сили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР