След края на мандата му като президент на САЩ Джо

...
След края на мандата му като президент на САЩ Джо
Коментари Харесай

Байдън заминава за Русия - ще проверява защо санкциите не работят

След края на мандата му като президент на Съединени американски щати Джо Байдън отпътува за Русия тайно, с цел да разбере " за какво глобите му срещу руснаците не работят ". Това в резюме е началото на сюжета на новия ситком Goodbye ( " Довиждане " ), плануван да бъде излъчен по руския телевизионен канал TNT.

По време на тайната си аудиенция Байдън губи паспорта си и се озовава в капан в Русия. Това го принуждава да живее в панелка и да работи като преподавател по британски, с цел да спести пари, че да си купи нов паспорт да се прибере вкъщи.

" Междувременно сътрудници на Централно разузнавателно управление на САЩ водят съветския пенсионер Иванович, който наподобява навръх Байдън, в Съединените щати ", изясняват от TNT (иронията е, че точно по адрес на съветския президент Владимир Путин постоянно се появяват клюки, че употребява двойници - бел. ред.)

Руският артист Дмитрий Дюжев, който е най-известен с ролята си на " Космос " в хитовия гангстерски сериал " Бригада ", ще влезе в облика на Байдън.

Снимки, направени по време на продукцията на " Довиждане ", демонстрират Дюжев, облечен в сребристосива перука и с перлено бели протези.

In Russia filming is underway on a comedy series in which Joe Biden travels undercover to Russia to find out " why sanctions aren`t working ", but loses his passport and ends up living in a Soviet-era flat and working as an English teacher so he can afford to get home
— Francis Scarr (@francis_scarr)

" Наистина съм любопитен да видя какво ще излезе от нашия самоуверен опит и дали публиката ще може да ме разпознае Байдън в мен ", разгласи артистът, представен в прессъобщението на TNT. " Въпреки това мога да подсигурявам, че ще бъде една блага, реалистична и занимателна история ", добави Дюжев.

Кремъл финансира редица кино и телевизионни планове, предопределени да пропагандират опорни точки на съветския режим под прикритието на благородната задача " развлечение ".

През март, да вземем за пример, съветската държавна телевизия стартира да излъчва сериал, представящ пред руснаците различна версия на украинската гражданска война на Майдан от 2013-14 година, която Москва без никакви доказателства твърди, че спонсориран от Съединени американски щати държавен прелом. Целта е да оправдае пълномащабната си инвазия срещу съседната страна през февруари 2022 година

И с цел да ви убедим, че инцидентни неща няма: по-долу може да видите прочувствено слово на Дюжев - съветския " Байдън " - в поддръжка на кървавата военна акция, която лиши живота на стотици хиляди украинци и руснаци.

who needs Eurovision when you’ve got Z raves
— Evan Gershkovich (@evangershkovich)
Видеото е споделено в Х на 15 май 2022 година от Еван Гершкович - журналистът на " Уолстрийт джърнъл ", който бе арестуван в Русия през 2023 година и наказан на 16 години затвор за шпионска активност в съдействие с Централно разузнавателно управление на САЩ без да бъдат показани никакви доказателства в поддръжка на обвиняването.

Впоследствие Гершкович бе включен в най-голямата замяна на пандизчии сред Вашингтон и Москва от Студената война насам.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР