След кръвопролитие в Пазарджик18-годишният наръга смъртоносно с нож млад мъж

...
След кръвопролитие в Пазарджик18-годишният наръга смъртоносно с нож млад мъж
Коментари Харесай

Издирван за убийство заловиха в София

След клане в Пазарджик
18-годишният наръга смъртоносно с нож млад мъж и избяга

Версия: убийството е поради момиче

Младеж, търсен за ликвидиране в Пазарджик бе хванат след по-малко от денонощие в София.

18-годишният Никола Райчев бе хванат, откакто наръга с нож смъртоносно млад мъж. Кръвопролитието станало в петък вечерта в пазарджишкия квартал “Запад ”. 21-годишният Ангел се разхождал с приятелката си, която била някогашно гадже на Никола. Той ги пресрещнал и изискал от девойката още веднъж да се съберат. Стигнало се до спор и Никола извадил нож, с който намушкал новия другар на момичето.

След сигнала за закононарушението към мястото били ориентирани автопатрули и медицински екип. Те разкрили 21-годишния в безпомощно положение с прободни пострадвания. На път към болничното заведение потърпевшият умря. Веднага след нападението, Никола се качил на автомобил и избягал от града. В близо до града село изхвърлил ножа. В резултат на усърдна и интензивна работа криминалисти от Пазарджик и техни сътрудници от ГДНП задържали 18-годишния, споделиха от Министерство на вътрешните работи. Адвокатът на Никола обаче твърди, че той самичък се е предал.

След убийството пазаджиклии се събраха на безмълвно бдение на лобното място на Ангел. “Отиде си един Ангел.... Отиде си едно положително момче, чийто живот беше незаслужено лишен. Искаме правдивост за Ангел. Искаме Никола Райчев да бъде съден с цялата суровост на закона ”, упорстват съученици и другари на убития в групата “Справедливост за Ангел ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР