След кратко прекъсване заради пандемията от COVID-19, мото шоу отново

...
След кратко прекъсване заради пандемията от COVID-19, мото шоу отново
Коментари Харесай

Над 30 марки нови мотоциклети и скутери ще видим на Moto Expo 2022 в София

След малко спиране поради пандемията от COVID-19, мото шоу още веднъж ще има. То ще ще бъде още веднъж в София, а датите са от 15 до 19 април. Домакин на парада на най-новите мотоциклети ще бъде зала Асикс Арена (бивша Фестивална).

Ще участват изложители, представляващи у нас всички огромни международни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди. Те ще окупират общата изложбена повърхност в централната зала от 2200 кв. м. Там ще бъдат всички вносители на мотоциклети в България.

Централното и горно предверие пък ще бъде заето от компании за мотоциклетни аксесоари, екипировка и съоръжение. След по-малко от два месеца в зала " Асикс Арена " ще забележим най-новите модели на APRILIA, ATX MOTO, BMW, BRIXTON, BRP: CAN-AM, CFMOTO, EVINRUDE, GAS GAS, HARLEY-DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, INDIAN Motorcycle, KAWASAKI, KTM, LYNX, MOTO GUZZI, PEUGEOT, PIAGGIO, POLARIS, ROYAL ENFIELD, RIEJU, SUR-RON, SEA-DOO, SUZUKI, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA и други

`Над

Повече от експонатите ще бъдат премиерни за България, защото бяха показани на най-големия мотосалон EICMA в Милано при започване на ноември 2021 година Ще има изложени и напълно електрически мотоциклети и скутери.

Както споменахме, ще има щандове на доста компании, които се грижат за мотоциклета и ездача му - екипировка, аксесоари, масла, аварийни елементи и други Ще бъдат показани марките MOTOACCENT, VINGHEN, PANDORA, CRANK, CORONA PLEVEN, MIDLAND, MOTUL, AL-EKSPRES, ZEDMOTO, E-MOUNTAIN BIKE, RYMAX-LUBRICANTS BULGARIA, MYMOTO.BG и други

Moto Expo 2022 ще чака мотоциклетистите и почитатели на двуколесния превоз. Мястото и датите са зала Асикс Арена от 15 до 19 април, а вратите ще са отворени от 10,00 до 19,30 часа. Цените на билетите са от 8 до 12 лв., като има и отстъпка за закупуване онлайн. За хора с увреждания и деца до 12 годишна вързраст с компаньон входът е безвъзмезден. Ще има и доста изненади, за които ще ви осведомяваме в допълнение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР