След кратко прекъсване церемонията по избор на най-добър модел отново

...
След кратко прекъсване церемонията по избор на най-добър модел отново
Коментари Харесай

Световният конкурс Manhunt отново в българския моден календар

След малко спиране церемонията по желание на най-хубав модел още веднъж е на българската фешън сцена. На 15 юли на изискана церемония вечер в The Steps ще бъде определен българският представител за състезанието Manhunt International, който е и мъжкото фешън състезание с най-дълга история.

Кандидатите за купата следва да преминат сполучливо народен кастинг, който ще се организира на 5 юли 2022 година от 17 ч. в The Steps (София, ул. Братя Миладинови #12) и да дават отговор на условията да са на възраст сред 18 и 32 години и с растеж над 178 см. Поддържаната мускулатура, опитът на стилния подиум и положителното притежаване на британски език могат да им оказват помощ за сполучливото показване.



Регламентът тази година допуска избора на 12 от най-добре представилите се участници, които ще преминат 5-дневен обучителен лагер в хотел The Five Elements (Сапарева баня) и Atrium Sofia, по време на който ще се срещнат с редица ментори от българския фешън бизнес, измежду които мениджърът Жени Калканджиева, фитнес моделът Биляна Йотовска, Мистър България 2012 Мартин Иванов и звездният фотограф Теди Грозданов. Цялостната подготовка на момчетата ще бъде поверена на кастинг шефа и носителка на купата „ Мис България “ за 2012-а Габриела Василева-Захариев.



Продуцент на огромното събитие тази година е маркетинг организацията Frida Frenchie. Зад нея стоят Филип Стоянов, прочут като дълготраен основен букер на МА Visages и Габриела Василева-Захариев, свързани от над 10-годишно другарство. Лицензиант на марката Manhunt у нас е Ирина Папазова, която е и притежател на правата за състезанието „ Мис България “.



Победителят от националния край ще получи рекламни контракти на стойност над 5000 лв. и ще показа България на международния конкурс на 1 октомври във Филипините.

Тази година обществената идея на събитието е обвързвана с битката с домашното принуждение над деца и дами - всички доходи от вход за конкурсната част ще бъдат дарени в интерес на фондация „ За теб “, чиито основател е топмоделът Ивелина Чоева. Продуцентите на събитието приготвят и запаметяващо се афтър празненство, а детайлите за него ще бъдат ясни напълно скоро.



Фотограф: Георги Казаков | Pro 1 Studio
Стил: Габриела Василева / La Bonté Boutique
Филип Стоянов / Andrews/ аксесоари: персонален архив
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР