След контролата с Ботев (Гълъбово) (2:0) отборът на Локо (ГО)

...
След контролата с Ботев (Гълъбово) (2:0) отборът на Локо (ГО)
Коментари Харесай

Локо замина на лагер в Елена

След контролата с Ботев (Гълъбово) (2:0) тимът на Локо (ГО) се настани в град Елена, където ще продължи своята подготовка за новото състезание. Момчетата на Красимир Мечев ще останат в балканското градче до 7 юли, като треньорския щаб ще акцентира на физическата и тактичекчека подготовка. В събота от 18.00 часа на градския стадион в Елена „ черно-белите “ играят със Спартак (Пл). Предвидената инспекция с Литекс няма да се играе, тъй като двата отбора се срещат в първия кръг на новия шампионат.

След приключването на лагера на футболистите ще бъде дадена двудневна отмора. На 11 юли 2019 година (четвъртък) от 18:00 часа в контрола с дубъла на Лудогорец, преди началото на мача ще бъде и формалното показване на тима за новото състезание. В неделя 14 юли Локо (ГО) ще върне визитата в Разград.

„ Железничарите “ подписаха с Айкут Янъков. Халфът, роден на 9 април 1995 година, е младеж на Локо (Пд). Играл е за Оборище, Ахайки Панелефсиниакос (Гърция) и Марица (Пловдив). С тима упражняват и вратаря Стефан Дафовски, Кристиян Райчев и Росен Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР