След Колумбия и Бразилия ще открие на границата си втори

...
След Колумбия и Бразилия ще открие на границата си втори
Коментари Харесай

Бразилия ще открие център за складиране на хуманитарна помощ за Венецуела

След Колумбия и Бразилия ще открие на границата си втори център за депозиране на филантропична помощ за Венецуела. Това разгласи през днешния ден в бразилската столица емисар на венецуелския опозиционен водач Хуан Гуайдо, приет от редица страни за краткотраен президент на страната, оповестява " Канал 3 ".

Първи подобен център към този момент беше открит в Кукута в Колумбия. Центърът в Бразилия ще е в щата Рорайма, където всеки ден прииждат десетки мигранти от Венецуела, бягащи от икономическата и политическата рецесия там. Експерти и представители на неправителствените филантропични организации ще се съберат във Вашингтон на 14 февруари, с цел да обсъдят доставките на филантропична помощ за Венецуела, съобщи ТАСС. Това заяви в Туитър Гуайдо.

Във форума ще вземат участие представители на над 60 страни и задачата на проявата ще бъде да се притегли вниманието на държавните управления на страните по света, на интернационалните организации и на неправителствени организации върху това какъв брой е значимо да се достави филантропична помощ за венецуелците, които страдат от дефицит на храни и медикаменти, породен от дейностите на режима на Мадуро, се споделя в известието в Туитър.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР