След коледната украса, великденската може смело да се нареди на

...
След коледната украса, великденската може смело да се нареди на
Коментари Харесай

10 интересни идеи за великденска декорация

След коледната декорация, великденската може самоуверено да се подреди на второ място по значимост в годишната ни домашна аранжировка.

За да се справите съвършено с това предизвикателство, ще ви помогнем да поканите великденския заек в дома си, предлагайки ви 10 забавни хрумвания за великденска украса.

1. Зайци от яйца

 10 забавни хрумвания за великденска украса

Колкото и необичайно да звучи, декорираните яйца под формата на дребни, бели зайчета в действителност са много добра концепция! Единствените материали, които ви трябват са няколко късчета плат, картон за крачетата, панделки и 4-5 кухи яйца. Следвайте модела от картинката и разположете очарователните зайци във великденския ви ъгъл!

2. Яйца с шнорхел

Дори и до този миг да не сте си представяли по какъв начин можете да свържете великденско яйце с шнорхел, идващото ни съмнение ще разбие границите на естественото, с цел да ви показа една в действителност истинска концепция! Използвайте секундно лепило, с цел да прикрепите елементарна капачка и отрязана сламка за към този момент боядисано яйце и voilà!

3. Салфетка във формата на заешки уши

 10 забавни хрумвания за великденска украса

Сигурни сме, че всяка стопанка желае да покаже най-хубавото от себе си по време на декорацията на великденската софра. Точно по тази причина потърсихме вид за ексцентрично и в това време занимателно бижу! Ако желаете да изненадате гостите си, можете да декорирате салфетките на масата във формата на заешки уши. Идеята може да бъде приложена освен с платнени, само че и с хартиени салфетки.

4. Венец от яйца

Често пъти украсяваме вратата на дома си за Великден с хубав венец. За да запазим обаче нетрадиционния дух, ще ви предложим вид за украса без клончета и без спомагателни детайли. Използвайте още веднъж помощта на кухите яйца, боядисани този път в стремежи от вас жанр. Чрез задоволително постоянна тел оформете яйцата в кръг и скрийте края на телта с красива панделка. Просто, и в това време уместно за всеки дом!

5. Свещи в черупки от яйца

 10 забавни хрумвания за великденска украса

Следващия път, когато употребявате в кухнята яйца, помислете добре преди да изхвърлите разполовените черупки, тъй като забавната им форма може да бъде употребена с декоративна цел! Вземете най-подходящите елементи от черупката и поставете в тях разноцветни свещички. Подредете ги около панера ви с боядисани яйца и към този момент имате автентичен великденски ъгъл!

6. Чичко Тревичко в яйце

И откакто се научихме да не изхвърляме отстранените черупки от яйца, за какво да не ги прибавим и в различен тип странна украса? Следващото ни предложение е домашно подготвен Чичко Тревичко в черупка от яйце! Идеята е лесна и извънредно подобаваща, в случай че имате дечица. Сигурни сме, че ще се радвате на резултата тъкмо толкоз, колкото и те, тъй като когато косата на господина порасне ще получите прелестен великденски сувенир!

7. Великденски кокошки

 10 забавни хрумвания за великденска украса

Кокошките и дребните пиленца са идващият неразделен великденски детайл, на който ще обърнем внимание. За тези, които имат прочут гений с иглата и конеца, можем да предложим вид за ушиването на приятни великденски кокошки. Срещу няколко късчета плат и дребни копчета за очи, можете да получите цялостен куп пиленца, които да подредите в декоративното ви великденско гнездо.

8. Великденска възглавничка

След като към този момент заинтригувахме шивачите, ще ви предложим и още един вид за домашно ушити декоративни възглавнички. Украсете дивана в хола или внесете малко въодушевление в спалнята, обвивайки възглавниците с великденски калъфки. Можете да получите резултата от фотографията, наслагвайки обособените детайли един върху различен.

9. Ваза от бонбони

 10 забавни хрумвания за великденска украса

Замисляли ли сте се в миналото, за какво вместо вода да не прибавим във вазата цветя – бонбони? Декорацията е лесна, красива и най-важното – вкусна! Заредете се с огромна доза бонбони в желан от вас цвят, прибавете по средата маршмелоу и украсете вазата с цветя. Ако желаете да изядете декорацията по-късно, ви предлагаме цветята, които добавяте да са изкуствени.

10. Ваза от яйца

И както можете да сложите във вазата бонбони, по този начин можете да добавите също боядисани яйца. За да постигнете резултатът от фотографията, поставете в средата на вазата чаша, в която ще добавите цветята. Запълнете дистанцията сред чашата и външната част на вазата с яйца и вашата украса ще наподобява по безусловно същия метод!

Коя е вашата обичана великденска украса? Споделете с нас ексцентричните си хрумвания в коментарите…

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР