След като Златната топка отново подмина Кристиано Роналдо и направи

...
След като Златната топка отново подмина Кристиано Роналдо и направи
Коментари Харесай

Как един алгоритъм изпрати Роналдо в средата на таблицата

След като " Златната топка " още веднъж подмина Кристиано Роналдо и направи фалцов завой към Лионел Меси за рекорден шести път, неотдавна компютърен логаритъм освен извади португалеца от тройката на най-хубавите в спорта, само че го запрати чак на 25-то място в класацията.
 Снимка 456763

Алгоритъмът е дело на компанията InStat и ежеседмично сформира ранглисти с най-хубавите футболисти от водещите 35 футболни лиги в Европа.

Основните фактори, които софтуерът взима поради при класирането, са " приноса на даден състезател за триумфа на тима му, резултата от самостоятелното му показване, равнището на съперниците и равнището на лигата, в която е тимът му ".
 Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Върджил Ван Дайк и приемането на
Умее ли да губи от Меси Роналдо

Коментарите след отсъствието на Роналдо на церемонията по връчването на " Златна топка " 2019 година

По тези индикатори Роналдо се подрежда един до друг с Осама Идриси от АЗ Алкмар, Бен Чиуел от Лестър Сити и Дуван Сапата от Аталанта - играчи, с които нормално мъчно бихме приравнили португалеца.

В същото време системите на InStat дефинират Меси като безспорният номер едно в класацията им, а след него се подреждат Хаким Зиеш от Аякс и Килиан Мбапе от PSG.
 Снимка 456764

Нещо повече - Роналдо освен не е измежду водачите на Европа, само че не е и в челната тройка за най-хубави играчи в локалната серия А в Италия, където португалецът е класиран като петият най-хубав състезател.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР