След като забелязаха оформилия се напоследък корем на Анелия, редица

...
След като забелязаха оформилия се напоследък корем на Анелия, редица
Коментари Харесай

Анелия наду корема?

След като видяха оформилия се в последно време стомах на Анелия, редица от феновете й си зададоха въпроса дали е бременна. На последното си присъединяване тя освен изглеждаше очевидно наедряла, а и придвижванията й по сцената бяха доста забавени.

Прави усещане, че звездата даже не се пробва да прикрие корема си. Именно това подухва на мисълта феновете й, че тя е бременна. За момента певицата нито удостоверява, нито пък отхвърля мълвата.

 

Всеизвестен е фактът, че брюнетката доста желае да подари милионера Любомир Захаринов с правоприемник, само че по този начин и не излиза наяве дали към този момент го носи в утробата си. Както е известно, предприемачът, съумял да открадне сърцето й, се занимава с хазарт. Двамата с брат му Марио Захаринов са притежатели на верига игрални зали и на едни от най-новите уеб сайтове за залагания.

 

И въпреки Марио да е мъжът до Бориса Тютюнджиева, тя настойчиво продължава да крие, че точно той е татко на щерка й Магдалена. На процедура певицата и Бориса са етърви.

Майката на двамата млади мъже е Димитрина Захаринова, която е някогашен шеф на НАП-София. Тя бе уволнена от държавното управление на Тройната коалиция през 2006 година

 

 

Припомняме, че Анелия има една пораснала щерка от Коко Динев – Ивон. Захаринов пък има момиче и момче, които са на към 5 и 10 години. Двете деца живеят с майка си, а през уикендите се срещат с него и Анелия, която одобряват сносно.

Певицата доста желае да го подари с още един наследник, вярвайки, че по този метод ще затвърди любовта посред им и той няма да поглежда други дами.

 

Двамата са дружно от към 2 години. Имаха една по-сериозно разлъка, когато посред им се намеси Александра Богданска, с която хазартният необут има къса спекулация, след която Захаринов още веднъж се върна при Анелия. Навръх рождения й ден преди няколко месеца, когато навърши 41 години, певицата получи предложение за брак от милионера.

 

Припомняме, че единствено допреди 3-4 години Анелия не искаше и да чуе за бебе и точно това стана причина за раздялата й с Мартин Данона и Калоян Арсенов, които желаеха бебе. Само времето ще покаже дали заралийката носи отроче в утробата си и го крие от поверие.

Източник: Уикенд


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР