След като за първи път бензиностанция на GO PETROLIUM бе

...
След като за първи път бензиностанция на GO PETROLIUM бе
Коментари Харесай

Петролна верига откри нова бензиностанция

След като за първи път бензиностанция на GO PETROLIUM бе открита през 2011 година в столицата, единствено 6 години обектите на компанията са към този момент 14. София, Харманли, Кюстендил са първите градове в който GO PETROLIUM стъпи на пазара. Компанията разполага със личен склад за съхранения на горива, както и транспортна компания. „ Безкомпромисни сме към качеството на горивата, които предлагаме. Ежедневно се реализира надзор на всеки един обект, като особено за задачата създадохме личен отдел с сходна устременост. “ Това съобщи притежателя на сдружението Павел Димов.

Според Димов макар конкурентната среда през последните 6 години, GO PETROLIUM се потвърди, като благонадежден и правилен сътрудник желан освен юридически, само че и от физически лица. „ Нас не ни вълнува тематиката за картел в горивата, тъй като ние се интересуваме единствено от пазарните правила и удовлетворението на нашите клиенти “, добавя притежателя на веригата.

Планове ни за близкото бъдеще включват във всеки един обект да бъде построен ресторант за бързо хранене и магазин.

GO PETROLIUM не може да остане в страни от международните трендове в тази посока. От известно време с огромен триумф се употребяват картите за отстъпка на горивата, като с помощта на тази система си създадохме постоянна база от непрекъснати и лоялни клиенти. „ Може да ви прозвучи необичайно, само че наши клиенти са ми казвали, че пътуват от други региони на София, единствено с цел да заредят при нас. Мога с горделивост да разглася, че нямаме недоволства в тази посока “, добавя Павел Димов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР