След като я усетил и й казал, бившата му съпруга

...
След като я усетил и й казал, бившата му съпруга
Коментари Харесай

Журналистката Фучи С Младоците, Но Бившият Й Съпруг Й Удари Брадвата Като Никой! Край, Разкриха, Че Цветанка Ризова Е

След като я усетил и й споделил, някогашната му брачна половинка настойчиво отричала да ималюбовна спекулация. Няколко седмици по-късно Анатоли я хванал с любовника. Благоверната му обменяла телесна течност с политик от висшия ешалон на властта.

Само че предприемачът не желае да спомене името на прелободееца. Говори се, че кръшкачът бил министър от втория кабинет на Бойко Борисов, написа вестник „ Таблоид “.

Две години по-късно нараненият Анатоли Георгиев е по-пестелив в хулите си и към този момент не я залива с грозни обвинявания. Само че по този начин и не се взема решение да разкрие името на мнистъра, с който невовата Цветанка е мачкала чаршафите.

„ Вече й простих. Пожелавам й да е щастлива, въпреки че мина през няколко леглото, до момента в който откри кей при последното гадже. За връзката й с Веселин Йолов научих от медиите.

Сега чета, че щели да се женят. Дано да са добре, не мога да им искам злото, въпреки всичко тя е майка на моя прелестен наследник Георги, който към този момент е на 24 ”, споделя Анатоли.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР