След като взе тежкото решение да напусне кралския двор, принц

...
След като взе тежкото решение да напусне кралския двор, принц
Коментари Харесай

Поредният отчаян ход на принц Хари

След като взе тежкото решение да напусне кралския двор, принц Хари да покаже, че е мощен и самостоятелен и да си търси правата по правосъден път. Първо двамата с Меган Маркъл заведоха дело против английски таблоиди поради погрешните съгласно тях разкрития. А по-късно някогашният херцог на Съсекс реши да отбрани достойнството си и като оспори решението да бъде оставен без защита след Мегзит.
 Принц Хари и Меган Маркъл - без покана и за сватбата на кръстника на Арчи
Поредният, който задраска Хари и Меган от живота си

Един за всички, всички против тях

Делото бе импортирано в съда още през 2020 година, само че чак в този момент има оживление по него и към този момент е във Върховния съд. Очевидно стремейки се да стане кралската персона, влизала най-вече пъти в правосъдна зала, принц Хари още веднъж ще застане пред съдията и заседателите, с цел да съобщи, че бил " незаслужено третиран " с отхвърли на Министерството на вътрешните работи да му дава " същата степен " на персонална отбрана при престоя му на Острова.

По думите на принц Хари, това решение е взето от двама души от екипа на починалата кралица Елизабет Втора - сър Едуард Йънг и граф Рослин. А, съгласно него, не е трябвало да се разрешава членове на кралското семейство да оказват въздействие, с цел да се стигне до този резултат.
 Снимка 627932

Изслушването в правосъдната зала на по-малкия наследник на крал Чарлз идва дни след излизането на пазара на скандалната книга на Омид Скоби, в която Чарлз и Кейт Мидълтън са посочени като двете кралски особи, които са правили расистки изявления по адрес на Арчи - сина на Хари и Меган, напомня Independent.

От кралския двор към момента обмислят вероятните дейности, които да подхващат, като не е изключено още веднъж да се прибегне до съд. Въпреки че създателят е безапелационен, че нищо от написаното не е повлияно от някогашната кралска двойка, сходни подозрения предстоящо се прокрадват в общественото пространство.
 Снимка 621575

Междувременно груповият иск на и още седем известни персони, измежду които и Елтън Джон, получи разрешението да продължи да се преглежда от Върховния съд. Принцът също по този начин чака финалното решението по делото за цялост на персоналния живот против издателя на Daily Mirror, откакто стана първият член на кралското семейство, който сяда на свидетелската пейка в последните 130 години. 
 Кресида Бонас - бившето гадже на принц Хари, на събитие на принцеса Йожени
Бившето гадже на Хари, което поддържа връзка с кралското семейство

Кресида Бонас се употребява с положително име

Очевидно принц Хари ще се бори до дъно, с цел да отбрани достойнството си и фамилията си, само че с всяко последващо дело той като че ли от ден на ден се отдалечава от роднините си, а една възможна загуба би била следващият му неуспех. Изглежда обаче като че ли към този момент няма право на такива.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР