След като взе наградата за най-добър актьор на снощната церемония

...
След като взе наградата за най-добър актьор на снощната церемония
Коментари Харесай

Килиан Мърфи може да изиграе Джеймс Бонд след спечелването на Оскар - кого искате като 007? Участвайте в нашата анкета

След като взе премията за най-хубав артист на снощната гала по раздаването на Оскарите, Килиън Мърфи се очерта като един от любимците за ролята на Джеймс Бонд.

Ирландският артист беше новобранец на пазара с 50/1 преди освобождението на Опенхаймер, само че откогато удиви Академията възможностите му бяха понижени до 9/1. След като Даниел Крейг завърши 15-годишния си престой като най-известният „ скришен “ сътрудник в света, продуцентите търсят този съвършен сурогат, който да ни раздруса и развълнува.

Очаква се известие в есента със клюки за кинематографична премиера в края на 2025 година Както беше обявено по-рано, звездата от Rocketman Тарън Егертън – който беше свързван с ролята на 007 – неотдавна сподели, че има вяра, че шефовете на братята и сестрите Барбара Броколи и Майкъл Г. Уилсън „ към този момент са намерили някого “ за основната роля.

Но по одобрен от времето метод лагерът си остава безмълвен като самия Блофелд. Говорителят на William Hill Лий Фелпс сподели: „ В неделя вечер Килиан Мър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР