„След като всичко им е законно- защо подават оставки? С

...
„След като всичко им е законно- защо подават оставки? С
Коментари Харесай

Иван Ченчев за ГЕРБ: След като всичко им е законно, защо подават оставки?

„ След като всичко им е законно- за какво подават оставки? С какво са солидарни, с този, който подаде оставка поради безграничната си лакомия и оправдава алчността си с това, че нямало кой да го съди? Тези хора ни ръководят. Десет години дерибействат на гърба на хората. Никакви оставки няма да омилостивят българина и до последно той ще търси истината и справедливостта. " Това съобщи пред БСТВ националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Иван Ченчев в коментар на подадената оставка от зам.-министъра на стопанската система Арександър Манолев. Според него, в случай че човек си направи труда, постоянно ще откри корупция измежду ръководещите, а в същото време те се афишират за стожери на антикорупционната битка. „ Самата власт в България е изоставила сега хората. Те обаче не имат вяра към този момент на нищо. Доведени са до там- да не имат вяра, че са естествени жители. Достойните старини са имагинерно разбиране. Разпадът на страната се състои в това- да маркираме територия, тъй като няма страна, откакто беше узаконено беззаконието ", отсече Ченчев. Той изясни, че „ шайката на мезонетите " бива оправдавана всекидневно по медиите от тирма депутати от ръководещата партия, които обаче не са членове на ГЕРБ. „ Това, за което ГЕРБ ще бъдат съдени един ден, е че разделят хората.
Иван Ченчев изясни, че пътищата в страната са в окаяно положение, макар че ГЕРБ не стопират да изясняват, че градят България и се хвалят с построените пътища. „ Хората желаят естествени условия за заслужен живот, качествено обучение, опазване на здравето и приходи. Вместо това, министър председателят, който е към този момент подобен трети мандат, приказва за „ пунта мара ", сподели още депутатът. Ченчев посочи, че оповестената битка на Борисов с пълзящата тирания е въпрос на катарзис от негова страна и битка със себе си.
„ В никакъв случай Българска социалистическа партия не излезе разграничена след пленума. След като листата, препоръчана от Корнелия Нинова, бе препокрита след гласуването на 80%, значи не е неодобрена. Пленумът мина по един либерален метод ", разяснява Иван Ченчев. „ Да се приказва, че Българска социалистическа партия е вождистка празненство я нонсенс ", безапелационен беше депутатът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР