След като всичките 26 играчи на Англия се събраха за

...
След като всичките 26 играчи на Англия се събраха за
Коментари Харесай

Притеснения за Англия - Мадисън отново не тренира с отбора

След като всичките 26 играчи на Англия се събраха за диалог с помощник-треньора Стив Холанд преди подготовка, Джеймс Мадисън напусна сесията и се насочи към тунела за малко независима работа. Отсъствието на полузащитника от подготовка бе второ следващо за него, след пропускането му на заниманието на  " трите лъва " в четвъртък.

Въпреки че Мадисън бързо потуши опасенията за съществени проблеми с травми, отсъствието му ще бъде обезпокоително за Гарет Саутгейт и Англия. 25-годишният състезател бе изваден рано в последния мач на Лестър от Висшата лига преди интернационалната пауза против Уест Хам и към момента не е взел участие в подготовка на Англия, откогато играчите кацнаха в Катар.

Новината, несъмнено, ще бъде удар и за Мадисън, който в този момент е изправен пред конкуренция с времето, с цел да бъде подготвен в точния момент за първия мач на Англия против Иран в понеделник. Саутгейт има единствено още две сесии преди началото на мачовете от група B на неговия тим, оставяйки Мадисън с малко време, с цел да набере скорост.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР