След като вчера цитирахме прекрасната новина на сайта sofiadailymail.com за

...
След като вчера цитирахме прекрасната новина на сайта sofiadailymail.com за
Коментари Харесай

Връзката министър - Карамазов ударила и Вергов, не само Лекаря на годината - slava.bg

След като през вчерашния ден цитирахме прелестната вест на уеб страницата sofiadailymail.com за връзката на здравния министър Костадин Ангелов с артиста Владимир Карамазов и триъгълника с определения тези дни за Лекар на годината водач на еврейската организация Шалом доктор Александър Оскар, наши читатели прибавиха и четвърта страна в комплицираната геометрична фигура на близостта.

Според източници от медийно-артистичните среди Юлиян Вергов, който беше непосредствен другар, съжител и бизнес сътрудник на Карамазов, бил много неудовлетворен от развиването на нещата, стигнало се е до заледяване на общата продуцентска къща с мечешко име, която имаха двамата. Някои загатват, че се стигнало дори до кавги. "Уж беше загадка, но всички знаят ", прибавят хората от орбитата на многоъгълника.

Според тях запознанството на артиста и лекаря, който стана министър след изцепката, че ще има недостиг на чували за трупове и камиони, които да ги изнасят още през пролетта, станало още около телевизионното риалити Сървайвър, което Карамазов водеше, а Ангелов е бил присъдружен доктор на плана.

По време на него издъхна фолкпевецът на също близкия до ГЕРБ Пайнер и кмет на община Раднево Нончо Воденичаров, като не се разбра дали захапване от змия или удар е покосил някогашния каскадьор от филмите за Винету.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР