След като вчера, по време на Националния съвет за интеграция

...
След като вчера, по време на Националния съвет за интеграция
Коментари Харесай

Имаше хора с ненормални емоции на съвета за хората с увреждания, заяви президентът на КТ "Подкрепа"

След като през вчерашния ден, по време на Националния съвет за интеграция на хората с увреждания, президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов увеличи звук на майките с деца с сходни проблеми, през днешния ден пред Би Ти Ви той посочи, че на срещата е имало " някои с ненормални страсти ".

По време на съвета проектозаконът на омбудсмана Мая Манолова за персоналната помощ беше отритнат. Това провокира неодобрение измежду майките и по време на изявление на Манолов една от тях му подмятна имитация.

" Не ми подвиквайте като пастир и престанете да разхождате тези нещастни деца по улиците. Засрамете се малко ", сподели Манолов в отговор. След края на съвещанието на съвета излизащите от Министерския съвет, където се организира срещата, бяха посрещнати с крясъци " Убийци " от протестиращи майки.

" Те викаха убийци на хора с колички и патерици. Иначе за децата ми е жалост, че ги държат на слънцето и на жегата. Ние не сме общество от изроди и е задоволително да ги забележим веднъж ", сподели през днешния ден президентът на синдикалната федерация и посочи, че от 20 години се занимава с този въпрос, защото имал родственик с подобен проблем.

По думите му препоръчаният от Манолова законопроект е нямало по какъв начин да реши казуса на хората с увреждания и добави, че съгласно него не би трябвало едни пари да се трансферират от един бранш в различен.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР