След като вчера от Армейско спортен клуб Тракия – Пловдив

...
След като вчера от Армейско спортен клуб Тракия – Пловдив
Коментари Харесай

Костадин Димитров посреща шихан Валери Димитров

След като през вчерашния ден от Армейско състезателен клуб Тракия – Пловдив посрещнаха великия първенец шихан Валери Димитров на летище София, довечера не престават тържествата и в дожото, в което тренира в Пловдив.

Официалното посрещане ще бъде през днешния ден /25.10.2023г./ и ще стартира от 19 ч. в залата по карате Шинкиокушин на стадион „ Христо Ботев “ /бул.Източен 10/.

АСКК „ Тракия “ ви кани да присъствате и отразите нашето проведено посрещане, в което ще вземе присъединяване огромна част от клуба, приветствени слова ще изкажат и хората, които слагат началато на карате в Пловдив – шихан Георги Попов, господин Костадин Димитров като човек, който се занимава с бойни изкуства, бранч шефове от цяла България и ръководителя на Федерация българско карате Шинкиокушин.

В атачмънти изпращаме няколко фотоси от вчерашното посрещане на летище София.

Шихан Валери Димитров е почетен жител на Пловдив, нееднократен призьор в 10те топ спортисти на града, единствения в целия свят притежател на 22 Европейски трофеи по карате Шинкиокушин, 3 пъти международен шампино по категории, вицесветовен в безспорна категория, 3ти и два пъти 4ти на международните шампионати в отворена категория.

Някои го назовават феномен, други легенда, за нас той е „ шихан Валери “, всичко събрано в едно име, което целия свят произнаше на 13тото международно пърнество в Япония.

Очакваме ви да бъдете наши посетители и дружно да посрещнем първенеца на България в карате Шинкиокушин.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР