След като вчера официално обяви привличането на световния шампион Алексис

...
След като вчера официално обяви привличането на световния шампион Алексис
Коментари Харесай

Ливърпул договори личните условия на втори халф

След като през вчерашния ден публично разгласи привличането на международния първенец Алексис Мак Алистър, Ливърпул е покрай това да осъществя трансфер на втори полузащитник. Според някои източници мърсисайдци са постигнали джука сделка с Кефрен Тюран за персоналните условия на халфа на Ница, против които той би минал на „ Анфлийд “.

Френският национал е в полезрението на Юрген Клоп още от януари, само че в последните седмици договарянията напреднаха и двете страни на процедура към този момент са се разбрали. Сега остава Ливърпул да се разбере с Ница за трансферната цена на Тюрам. Твърди се, че френският клуб желае към 55 милиона паунда за него, само че би приел и малко по-ниска оферта, стига цялата сума да бъде платена едновременно, а на на обособени вноски.

Ману Коне от Борусия (Мюнхенгладбах) бе другият полузащитник, с който Ливърпул водеше договаряния, само че информациите са, че там диалозите са в много по-начална фаза.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР