След като вчера майките на деца с увреждания поискаха оставката

...
След като вчера майките на деца с увреждания поискаха оставката
Коментари Харесай

Депутат от „Атака“: Срам ме е от Валери Симеонов

След като през вчерашния ден майките на деца с увреждания желаеха оставката на вицепремиера Валери Симеонов, през днешния ден същия зов към него насочиха и от редиците на „ Обединени патриоти ”.
„ Смятам, че вицепремиер би трябвало да може да сортира думите си добре и да не се постанова да изяснява какво е имал поради и какво не. Народни представители са подавали оставка за доста по-маловажни реплики от тази”, съобщи в предаването „ Тази събота” депутатът от „ Атака” Миглена Александрова.

Ако обаче Симеонов освободи мястото си на вицепремиер и се върне като народен представител, това значи, че Александрова ще би трябвало да освободи своето място в Народното събрание: „ Аз ще напусна Народното събрание, в случай че господин Симеонов подаде оставка и се върне и все пак аз упорствам за това нещо, тъй като приказвам в персонално качество на майка и жена. Не мога да допускам, че вицепремиер от „ Обединени патриоти” може да си разреши да приказва по този начин за майки и деца и то най-онеправданите в българското общество”.

„ Срам ме е от Валери Симеонов, аз също мога да се извиня за това, което е казал”, обърна се Александрова към майките. По думите ѝ обаче се разбра, че настояването на оставката на Симеонов е нейна персонална позиция и не ангажира с него съпартийците си от „ Атака”.

Според нея с изявлението си вицепремиерът разрушава съглашението сред Патриотите и подадената в миналото от Волен Сидеров ръка, което е помогнало обединяването да стане факт.

„ Този контракт е в действие – ние имаме съдружно съглашение, ние би трябвало да вървим по точките, които сме подписали. В това съглашение нямаше затваряне на заведения и циркулиране с шумомери”, уточни Александрова.

„ Имаме съществени цели във връзка с евроизборите. Мисля, че всичко ще бъде наред. Но аз персонално считам, че джентълменското отношение към Валери Симеонов е време да спре и той да понесе отговорност за всичко, което прави от началото на мандата като си подаде оставката”, добави тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР