След като вчера излезе информация за това, че на Челси

...
След като вчера излезе информация за това, че на Челси
Коментари Харесай

Излязоха нови разкрития срещу Челси

След като през вчерашния ден излезе информация за това, че на Челси може да бъде наложено трансферно ембарго за цели две години, се появиха още разкрития, които могат да докарат в допълнение проблеми на лондончани. Снощи датският вестник Politiken излезе с информация, която се базира на документи от Football Leaks, че футболният клуб е направил непозволени заплащания към бащата на Андреас Кристенсен в интервала, когато бе притеглен датският национал. Според документите Стен Кристенсен е бил назначен официално като скаут на клуба в същия ден, в който 15-годишният тогава Андреас е минал в Челси. Копия от договорите демонстрират, че за четири години Стен Кристенсен е получил 656 640 паунда от лондонския клуб, без да има никакви доказателства, че за този интервал той е правил каквато и да било скаутска работа. Нещо повече - по това време бащата на централния защитник към момента е работил като треньор на вратарите в Брьндби.

Правилата на Премиър лийг не разрешават на клубовете да подтикват финансово младите играчи и техните фамилии, с цел да ги притеглят по този метод в редиците си.

От Politiken са се свързали със Стен Кристенсен, който отказал коментар. Говорителят на Челси също декларирал, че от клуба не разясняват спекулации, свързани с конфиденциални контракти.

Според същите документи от Манчестър Сити са се пробвали да привлекат още веднъж непозволено Андреас Кристенсен през 2012-а, обещавайки 230 000 паунда на неговото семейство.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР