След като вчера Гришо разгроми Давид Гофен на мегатурнира Nitto

...
След като вчера Гришо разгроми Давид Гофен на мегатурнира Nitto
Коментари Харесай

Волгин: Гордостта от Григор Димитров е нисък интелект

След като през вчерашния ден Гришо разгроми Давид Гофен на мегатурнира Nitto ATP FinalsЕто в Лондон и се класира за полуфинал, Волгин написа във Facebook:

"Изключително досадно е непрекъснато да ни занимават с Григор Димитров. Няма безусловно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, изгубил или приключил реми. Дали е нараснал банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува само самия него. Да превръщаш някакъв състезател в кумир, да се възторгваш от успехите му или да ревеш при загубите му е симптом на доста, но в действителност доста невисок разсъдък ".

Публикацията на журналиста от БНР е харесана от над 500 души, а повече от 50 са я споделили, само че стотици други се възмущават от нея.

"Да ме извиняваш, само че изявлението ти е много жалко и надалеч не издава съществуването на най-малко порядъчен разсъдък... ", е написал Марин Колчев.

Бонка Цакова пък е коментирала: "Г-н Волгин, не за пръв път показвате дребничката си душица. Защо? Вие сте надарен публицист и не ви отиват дребните злобарщини ".

"Моите почетения, господин Волгин, само че този път преминахте една родолюбива морална граница! Не сте прав! Върнете си думите обратно! Разочарован съм и не ми се разяснява повече! ", добавя и Запрян Запрянов.

Друг прочут публицист - Иван Бакалов, също е изразил мнение:

"Кой ни занимава с Григор Димитров? Това са спортни вести, който не желае - не ги гледа. Много повече са преекспонирани други спортисти, като Пулев да вземем за пример ".

В мненията са се присъединили и българи, които живеят зад граница:

"Г-н Волгин, доста ви почитам като публицист, само че се учудих на поста ви, да не би някой да ви е хакнал профила!? Вие не разбирате ли какъв брой малко мотиви за горделивост останаха на елементарния българин!? Вие дори не можете да си визиите какво значи за един бежанец в Англия да изпита този мотив за горделивост, по какъв начин сълзите сами потичат от очите! Какво ви става въобще!? ", пита го Галя Христова.

Мария Рускова обаче е една от тези, които счита, че има други наши сънародници, които са по-голям мотив за горделивост:

"Апропо, някой от гордите българи може ли да изброи три (3) имена на български артисти, които сега пеят по най-големите оперни подиуми в света ? Казват, че във фоайето на миланската "Скала ", имало 10 портрета, 7 от които били на българи. Ако е правилно, това е нещо, с което българите би трябвало в действителност да се гордеем ".

Григор: Борих се с демоните и открих правилния път


Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР