След като във вторник в късна доба националният ни ансамбъл

...
След като във вторник в късна доба националният ни ансамбъл
Коментари Харесай

В късна доба - Отбор на годината, в ранно утро - пак на килима

След като във вторник в късна доба националният ни отбор по художествена гимнастика победи като Отбор на 2017 година, в сряда заран още в 7.00 часа сутринта всички бяха в залата.

Под строгите погледи на президента на БФХГ Илиана Раева, съдиите Мария Гигова, Мария Петрова, Филипа Филипова, Даниела Велчева, Силвия Митева и Мария Кънчева и на шефа на националните тимове Деспа Кателиева, ансамбълът изигра новите си композиции. Компетентните съдии проучиха всеки детайл и дадоха своите оценки и рекомендации. Треньор номер 1 на България за 2017 година Весела Димитрова и помощник-треньорът на ансамбъла Михаела Маевска записваха всяка забележка.

Момичетата по няколко пъти повтаряха всеки детайл, с цел да изчистят и създадат всичко по този начин, както изисква новия устав и съгласно настояванията на съдиите. И експертите и дребното присъстващи фенове останаха очаровани от новите композиции. Огледът на съчетанията продължи повече от два часа, само че най-после всички останаха удовлетворени от свършената работа. След това се организира последното съвещание на съдийската комисия за тази година.

Илиана Раева, Мария Гигова и Мария Петрова получиха коледна звезда от членовете на Семеен кодекс с благопожелание за здраве, триумфи и прелестно коледно въодушевление през идващите празнични дни. Феновете на националния тим ще могат да видят новите композиции при започване на февруари. В четвъртък от 11.00 часа в зала "Раковски " ще се организира публично контролно съревнование за девойки старша възраст самостоятелно за установяване на състава за олимпийската подготовка в Москва, годна за младежките олимпийски игри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР