След като във вторник прекъсна за няколко минути телевизионното си

...
След като във вторник прекъсна за няколко минути телевизионното си
Коментари Харесай

Ердоган отмени трета предизборна проява две седмици преди изборите

След като във вторник прекъсна за няколко минути телевизионното си присъединяване заради ненадейно прилошаване, Ердоган анулира плануваните предизборни манифестации за сряда и четвъртък, обобщава apnews.com. Вчера турският президент трябваше да се появи на разкриване на мост и политически протест в южния град Адана, само че от екипа му оповестиха, че президентът ще участва на церемонията по откриването посредством видео връзка.

Отново посредством видеовръзка, Ердоган откри в четвъртък новопостроената атомна централа Аккую и наблюдаващи разясниха, че наподобява бледен. Във видеообръщението си от петък обаче, турският президент изглеждаше по-добре и приказва към 10 минути, седнал зад бюро. По-късно Ердоган беседва по телефона и с генералния секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш, с цел да обсъдят някои въпроси, в това число „ по какъв начин да подсигуряват подобряването, разширението и удължаването “ на зърнената договорка сред Русия и Украйна, която изтича на 18 май.

Турски публични лица се пробват да разсеят опасенията за здравето на 69-годишния водач преди президентските и парламентарните избори. Последните...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР