След като в сряда правителството раздаде поредните милиони на общините

...
След като в сряда правителството раздаде поредните милиони на общините
Коментари Харесай

Пред табелата на Бойково премиерът разясни как държавата се грижи за пътищата

След като в сряда държавното управление раздаде следващите милиони на общините за ремонт на пътища, храмове и учебни заведения, в четвъртък министър председателят Бойко Борисов хвана джипа и потегли на нова обиколка из страната. Този път инспекцията му беше на пътя Първенец - Лилково, само че попътно откри село Бойково и се снима до табелата му. Селото се намира в община Родопи, близо до Пловдив и в него живеят към стотина души.

Традиционно по време на пътните обиколки Борисов е придружаван от заместник-министъра на районното развиване Николай Нанков, а инспекцията му се излъчва на страницата във Facebook.

Борисов рапортува, че са заделени 20 милиона лв. за пътни поправки, укрепват се свлачища.

Пътят сред Първенец и Лилково е в извънредно неприятно състояниеи се ремонтира, като ще се постави асфалтова настилка и ще се разшири габаритът. На този път има и свлачище - наоколо до разклона за село Ситово, което ще бъде укрепено.В рамките на четири месеца към този момент ще има асфлатова настилка, даде обещание Борисов.

" Компрометираните места ще ги създадем. Машините работят, уголемяват габаритете, асфалтират, укрепваме пътя. В момента се прави и ще бъде асфалтиран до Лилково в границите на 4 месеца ", сподели Борисов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР