След като в продължение на няколко седмици жените във Фермата“

...
След като в продължение на няколко седмици жените във Фермата“
Коментари Харесай

Скандал във Фермата, Нури обърна играта

След като в продължение на няколко седмици дамите във „ Фермата “ гневно се отстраниха една друга, най-сетне на арената ще се състои първият мъжки двубой.

Фермерът на седмицата Нури реши, че е пристигнало времето да стартира да отстрелва съперниците си за огромната премия от 100 000 лв. и младокът Роман падна първа жертва на проекта му. Тази седмица помакът се спря на емигранта в Германия и на щурата софиянка Христина при избора си на ратаи.

Още тогава Роман беше уверен, че е в тази позиция единствено и само, с цел да бъде изпратен на двубой, където да се бори за оставането си в шоуто. Затова и думите на Нури, че той е първият дуелист въобще не го изненадаха, той сподели, че си е знаел, че развоят ще е подобен. Решението на помака не изненада и съфермерите му.

Цецо беше безапелационен, че Нури единствено се прави на преклонен, а в реалност е мощно насочен към огромната премия. Че Роман ще отиде на двубой очевидно е било и чувството на Ивайло Караньотов. Малко преди церемонията за избор на дуелист, той посъветва младия бежанец да избере Цецо за собствен съперник, тъй като против него има относително по-голям късмет да грабне успеха в дуела и да се завърне във „ Фермата “, написа блиц.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР