След като в продължение на месеци старателно избягваха всякакви рискове

...
След като в продължение на месеци старателно избягваха всякакви рискове
Коментари Харесай

Рачков и Мария пак заедно? Бившите влюбени се появиха в обща компания след като месеци наред се отбягваха

След като в продължение на месеци усърдно избягваха всевъзможни опасности да се срещнат, Димитър Рачков и Мария Игнатова още веднъж бяха видяни в обща компания, научи HotArena.

Двамата тв водещи се появиха на откриването на галерия в софийската изложба „ Нирвана ” и това даде мотив на клюкарите да се запитат дали за следващ път не са стоплили комплицираните си и спорни връзки. 

Любопитната галерия, на която се събраха голяма част от хората, работили в миналото с братята Халваджиян, демонстрира платна на художничката Стилияна Узунова, която е гримьор в тяхното шоу „ Като две капки вода ”. Логично, тя бе поканила на откриването своите шефове и сътрудници, както и доста от участниците в надпреварата за двойници. Там бяха Маги и Джуди Халваджиян, Ева Веселинова, Петя Буюклиева, Ваня Джаферович с половинката си Жени и звезди като Ники Кънчев и Лора Караджова. 

Най-интересно за любопитните посетители обаче се оказа наличието на Димитър Рачков и Мария Игнатова . Откакто в края на февруари се разчу, че двамата дефинитивно са прекратили връзката си, те стопираха да се появяват на едно и също място едновременно. Актьорът остана непосредствен с шефа си, до момента в който някогашната му половинка като че потъна вдън земя.

Заговори се, че е прекъснала връзките си с всички свои някогашни сътрудници като се изключи Алекс Раева. Пусна се даже слух, че Игнатова е изпаднала в тежка душевна рецесия, защото е останала напълно сама, без работа и без пари. Че кланът Халваджиян се дистанцира от нея, бе доказано от обстоятелството, че някогашната „ стопанка на ефира ” нито един път не се появи в публиката на „ Капките ” – за разлика от всевъзможни други звезди от стратегиите на Нова тв.   

На откриването на изложбата обаче стана ясно, че Мария към този момент е преодоляла проблемите си . Поне на външен тип тя изглеждаше красива и щастлива , както нормално. Същото се отнася и за някогашната й половинка Димитър Рачков. През цялата вечер усмивката не слезе от лицето му. И въпреки да не показва кой знае каква непосредственост с русокосата си екс обичана, хората в галерията заподозряха, че двамата още веднъж са се събрали.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР