След като в продължение на един месец от Dir.bg търсихме

...
След като в продължение на един месец от Dir.bg търсихме
Коментари Харесай

„Най-красивата абитуриетка“ за 2022 г. е Мирела Маринова / СНИМКИ

След като в продължение на един месец от Dir.bg търсихме „ Най-красивата абитуриентка “ за 2022 година, то най-сетне намерихме това момиче, което носи в себе си естествена и неподправена хубост, магнетично омагьосване и удивителен жанр. Отрихме ги в лицето на Мирела Маринова. 18-годишната Мирела кандидатства компетентност „ Дентална медицина “ в Медицинския университет в София и в Плевен.

Носителката на купата в 15-ото издание на националната конкуренция бе определена от звездното ни жури, което този път бе в състав от Натали Трифонова, Радина Кърджилова, Филип Буков и миналогодишната победителка в състезанието ни – Цветелина Джонова.

Победителката се впусна в оспорвано съревнование дружно с още 1250 девойки, които изпратиха на Facebook страницата на „ Най-красивата абитуриентка “ общо 3562 фотоси, с които демонстрираха страстите от незабравимата нощ, прекарана с техните съученици. Читателите на Dir.bg имаха опция да следят съревнованието сред тях в Life.dir.bg, където бяха оповестени фрагментите на всички претендентки за първото място, трансформирало се в цел за момичета освен от всички краища на България, само че и на такива, живеещи отвън нейните лимити ѝ.

Повече за нея ще научите в специфичното ѝ изявление пред Dir.bg, в което тя ще опише за вълнуващите прекарвания през специфичната вечер на своето дипломиране, както и за бъдещите си проекти и какво ѝ следва оттук насетне.

По-рано бяха излъчени 10 финалистки от потребителския избор, а след това още 10, които бяха определени от публицистичния съвет на Dir.bg. Крайната дума, както всяка година, беше на звездното ни жури. Така Мирела сграбчи купата „ Най-красива абитуриентка “.




Инфо: Дир.БГ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР