След като в последния епизод на Гласът на България“ Поли

...
След като в последния епизод на Гласът на България“ Поли
Коментари Харесай

Драмата в "Гласът на България" продължава, напусна ли завинаги шоуто Поли Генова?

След като в последния епизод на „ Гласът на България “ Поли Генова яростно напусна шоуто, почитателите на предаването още се чудят ще се завърне ли певицата в треньорския състав или ще има някой различен на нейно място?

Причината за нервната й реакция е фактът, че в новия сезон надарените участници избират тимовете на сътрудниците й, а Графа и Иван Лечев са в коалиция против дамите в журито. Така Поли досега е събрала минимум реализатори, които да води към финала. Генова е най-ядосана на Влади Ампов, който й върти най-вече номера, макар че са близки другари в живота.

Блондинката изригна след последния участник – 20-годишната Гергана Любенова, на чието осъществяване Поли даже се просълзи, само че надарената госпожица избра тима на Графа. Генова напряко простреля с ядосан взор Влади, който за следващ път съумя да измъкне мечтан от нея претендент. И въпреки че първоначално Поли подходи по-скоро като на смешка по отношение на протичащото се, след напускането на Гергана от сцената, треньорката реши да направи същото.

В обществените мрежи незабавно се появиха мнения на фенове на Поли, че се надяват тя да се успокои и да не прави чак такава драма на този стадий, тъй като кастингите на мрачно не са завършили и още има надарени участници, които тя да притегли.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР