След като в Нигерия се разпространи фалшивата новина, че президентът

...
След като в Нигерия се разпространи фалшивата новина, че президентът
Коментари Харесай

Фалшивите новини около Колинда Грабар Китарович нямат край

След като в Нигерия се популяризира подправената вест, че президентът на Хърватия Колинда Грабар Китарович персонално е карала рейса с националния тим на страната на посрещането им в Загреб след Световното състезание по футбол , в този момент тя стана шлагер и в Индия , и то отново с помощта на подправени вести, публикувани стремително в обществените мрежи, оповестява осведомителният уебсайт Индекс.

До Индия някак са стигнали фотоси, които Грабар Китарович качила във Facebook през 2015 година На тях президентката, облечена в камуфлажни панталони и тениска, си боядисва жилището. Снимките станаха шлагер измежду индийците, а още по-интересен е текстът, който някой е добавил под тях.
Croatian president Kolinda Grabar painting her House.
— Shafiq Awan (@schafiq_awan) " Президентката на Хърватия сама си боядисва жилището, тъй като със своята заплата не може да си разреши да наеме служащи. Щеше да може, в случай че крадеше народа си. А нашите управници носят костюми за милион рупии и часовници за още няколко милиона, и не престават да мислят, че си правят работата честно. Браво на нея! Разпространете това ", гласи коментарът.

 
Сайтът напомня, че Колинда притегли вниманието на международната общност на Световното състезание по футбол в Русия , където влизаше в съблекалнята на футболистите, прегръщаше ги при раздаването на медалите, целуваше купата и викаше на мачовете, облечена в екип на тима.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР