След като в началото на декември Общинският съвет в Пловдив

...
След като в началото на декември Общинският съвет в Пловдив
Коментари Харесай

Търсят шеф на общинско дружество - почтен и с добра репутац...

След като при започване на декември Общинският съвет в Пловдив даде зелена светлина за основаването на съвременен и екологичен градски превоз в града под тепетата, общината към този момент разгласи и за избиране на началник на новото сдружение „ Екобус – Пловдив” ЕООД, което ще оперира с 20 електробуса и зарядни станции.

Обявата за състезанието е оповестена в навечерието на коледните празници, като той ще се организира на три стадия - асортимент по документи; оценяване на 10-годишната идея за развиване на сдружението и изявление. Документите за присъединяване в състезанието се подават в деловодството на Община Пловдив, пл. „ Ст. Стамболов” №1, всеки работен ден от 8.30 до 17.00 часа до 24 януари 2022 година

Новоизбраният началник ще е отпред на общинското сдружение за период от 4 години. Кандидатите би трябвало да са магистри, само че не е конкретизирано в коя сфера, би трябвало да имат и минимум 5 години професионален опит. Друг критерии е „ положителната известност и честност “. Кандидатът за шеф пък ще би трябвало да създаде и показа идея за развиването на „ Екобус Пловдив “ за 10 години.

Дружеството към момента е в развой на основаване, като парите за основаването му ще бъдат търсени по европейски стратегии. За доставка на 20 електробуса, монтаж на зарядни станции и градеж на хранилище са нужни 21,6 млн. лв. без Данък добавена стойност.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР