След като в края на ноември актрисата от Откраднат живот

...
След като в края на ноември актрисата от Откраднат живот
Коментари Харесай

Юлиян Вергов ПРОГОВОРИ след историята с побоя над Диана Димитрова

След като в края на ноември актрисата от " Откраднат живот " Диана Димитрова описа в профила си за бобой, нанесен на снимачната площадка преди 5 години от нейн сътрудник, упорити клюки свързаха името на насилника й с това на сътрудника й от сериала Юлиян Вергов. До този миг нито тя, нито той са коментирали с имена дали това в действителност е по този начин.

В предаването " На кафе " обаче, Вергов бе потърсен, с цел да опише за най-новата си режисура. На въпрос за основния му воин в пиесата Вергов отговори многозначно, което накара и мнозина да се замислят дали пък в действителност не той е индивидът, изравен зад побоя... " Главният воин е влюбен в асистентката си... Нямам визия, не съм изпадал в такава обстановка и популярност Богу, само че пък може и да е за положително. От любовта могат да се родят невероятни хрумвания, които да послужат в съответното ведомство, в което работят. "



По думите на Диана този, който я е пребил, продължава да я заплашва, като тя е желала с разкритието за случилото се през 2017 година да предизвика други дами да приказват.

Иска ни се да имаме вяра, че индивидът с шамарите не е Юлиян Вергов, само че в случай че въпреки всичко е по този начин - заслужава истината да излезе нескрито и да си понесе следствията!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР