След като в края на миналата година Daybreak Games публикува

...
След като в края на миналата година Daybreak Games публикува
Коментари Харесай

H1Z1 с безплатен уикенд

След като в края на предходната година Daybreak Games разгласява King of the Kill, студиото се зае по-сериозно с усъвършенстването на H1Z1, вслушвайки се в препоръките на общността на играта за баланс на оръжията, възстановяване на графиката и менютата и други проблеми, съпътстващи играта. Daybreak имат желанието да покажат до каква степен са стигнали с оптимизацията на играта и по тази причина анонсираха безвъзмезден интервал, в който геймърите да видят достолепията на играта към сегашен ден.

Безплатният интервал стартира през днешния ден и ще продължи до 21.12. като при поръчка на играта, вашият напредък от този безвъзмезден интервал ще се резервира. По време на него ще получите достъп до Solo режима, Duos, Fives и Combat Zone, като ще може да играете, както с хора, притежаващи играта, по този начин и с други, присъединили е единствено, с цел да я изпробат. В момента H1Z1 е с внушително понижение от цели 75% в Steam.

В момента текат събитията, свързани с акцията Wreck the Halls, която може да ви донесе чудесни дарове. Тя ще продължи до първия ден на новата година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР