След като в компанията на Илиева макар да беше единственият

...
След като в компанията на Илиева макар да беше единственият
Коментари Харесай

Младото лъвче на Мария Илиева й готви нов удар

След като в компанията на Илиева въпреки да беше единственият рапър сега, който самичък основава плановете си и употребява единствено текстове, повлияни от живота си по образец на 2pac и други международни звезди, Колев нямаше огромен триумф. Варненецът не залагаше на банални текстове, въпреки настоящо да е единствено комерсиалното звучене.

Днес, обаче ръка към него подава новият продуцент - Криско. Криско се вживял в ролята на съветската звезда Тимати и решил да сътвори своя компания с най-хубавите поп и рап реализатори в България сега. По сходство на съветската компания на рапъра - Black star.

Криско видя по-рано и друга сензация в рапа - Боро Първи. Но огромната хапка за него била точно привличането на Наско, който сега има най-западен бийт на песните си и елементарно би пробил в чужбина. След като загуби Гери-Никол Криско нямаше друга алтернатива за отварянето на вратата към огромния пазар, само че точно в Колев незабавно разкрил капацитет. Добрата визия и абсурден имидж на Атанас, допълнени с огромна фенска маса, незабавно впечатлили бизнес нюха на Криско и не след дълго той към този момент предложил контракт.

Така „ Адаманд “ дава огромни очаквания за бъдеща музикална империя, която да измести „ Пайнер “, а до къде ще стигне упоритостта на Криско следва да разберем.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР