След като в епизода в тази вечер, дамите обгрижваха половинките

...
След като в епизода в тази вечер, дамите обгрижваха половинките
Коментари Харесай

Луда автомобилна надпревара в „Един за друг“

След като в епизода в довечера, дамите обгрижваха половинките си и демонстрираха силата на любовта си, първо място в класирането заеха Теодора и Генади. След следващото недоразумение залога си изгубиха Гергана и Радослав, а последни във краткотрайното класиране остават Ася и Калоян, които са първата номинирана двойка през тази седмица.



В идващия епизод на най-романтичното риалити двойките ще би трябвало да се впуснат в „ луда автомобилна конкуренция “. Целта е влюбените да отидат на празненство, само че пътят до заветна цел, няма да е лек. Двойката ще би трябвало да измине трасе, през което единият ще е водач, а другият навигатор. За да се тества координацията сред влюбените, „ водачът “ ще върти кормилото, без да може да вижда и ще получава указания от „ навигатора “, който ще разполага с надзор над педалите и скоростите.



Коя от двойките ще е застрашена от елиминации и рискува да отпраши с цялостна газ към дома си? Ще има ли поврат в класацията след играта? Коя ще е двойката, която тази седмица ще напусне най-романтичното предаване в ефира?

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „ Един за различен “ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете страницата и оф ициалния на „ Един за различен “ за настоящи вести. Епизодите от втори сезон можете да откриете на.

Кастингите за идващия сезон на „ Един за различен “ към този момент са отворени. Всички искащи да се запишат, могат да го създадат на адрес:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР