След като в една връзка единият партньор е предал доверието

...
След като в една връзка единият партньор е предал доверието
Коментари Харесай

Как да премахнете чувството за несигурност след изневяра?

След като в една връзка единият сътрудник е предал доверието на другия и е изневерил, тогава възприятието за неустановеност по ред аргументи, се настанява трайно в душата на страдащия. Това е обикновено чувство, само че е значимо да не му се дава опция да дефинира нашата самокритика и живота ни отсега нататък. Ето 4 неща, които да извършите, с цел да премахнете възприятието на неустановеност след невярност.

Спрете да се обвинявате
Обвинявате ли се, че сътрудникът ви е изневерил? Мислите ли си, че в случай че сте по-привлекателни или по-успешни, той не би погледнал към друга? Знайте, че изневярата е избор и повода за него не всеки път се крие в другия сътрудник. В една здравословна връзка сътрудниците беседват, споделят, вземат решение проблемите си преди те да са приключили в нечие друго легло. Комуникацията е двустранен развой, по тази причина е значимо, когато нещо не ни доближава, да го споделим с обичания човек.

Изправете се лице в лице с колегата си
След невярност, повече позор изпитва този, който е бил излъган от половинката си. Чувството за неустановеност стопира, стига да погледнете другия с горделивост и да разрешите казуса, без значение дали ще решите да останете в тази връзка или да я напуснете. Говорете непосредствено с колегата си за случилото се. Задавайте въпроси и изисквайте отговори. Ако не го извършите, цялата тъга и яд ще се задържат във вас, което е по-болезнено. Освободете се от тях, говорейки за казуса. Вие сте мощни и можете да преминете през това тестване.

Погрижете се за себе си
Изневярата ни кара да потънем, да изгубим себе си. Предателството като че ли ни пречи да действаме. Тогава би трябвало да създадем тъкмо противоположното, да се противопоставим на депресивните настроения. Обърнете случилото се във ваша изгода. Погрижете се за здравето си, външния тип, запишете се на мечтания курс, направете по този начин мечтаното пътешестване.

Помислете добре за идната стъпка
Разговаряйки с колегата и уточнявайки дали изневярата е еднократна или той в последна сметка поддържа връзка с третия човек, вие ще вземете решение по отношение на вашето бъдеще. Има въпроси, върху които е значимо да помислите и в случай че не можете да се справите сами, може да потърсите съвет от експерт по връзки да вземем за пример. Обмисляте ли да останете с половинката си? Защо? Заради децата, финансова сигурност, тъй като го обичате и вярвате, че няма да се повтори изневярата? Оставате ли с него заради причина друга от обич? Важно е да си намерите отговори и да помислите дали жертвате прекалено много, мислейки си че по този начин ще сте щастливи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР