След като , в четвъртък Има такъв народ и Възраждане

...
След като , в четвъртък Има такъв народ и Възраждане
Коментари Харесай

Тошко Йорданов скръцна със зъби на партньорите по повод COVID сертификата в парламента

След като, в четвъртък " ИТН " и " Възраждане " желаеха анулация на решението.

За да бъде дефинитивно признато, то би трябвало да бъде гласувано в пленарна зала, като преди този момент премине и през правна комисия, само че въпреки всичко причините на Тошко Йорданов ( " ИТН " ) и Петър Петров ( " Възраждане " ) бяха, че за изключителното съвещание на здравната комисия не са известени всички нейни членове, което е в нарушаване на разпоредбите.

" Да бъде крито съвещание от народни представители, единствено тъй като са от опозицията, не е редно ", заключи Петров. Йорданов го добави: " Не единствено опозицията не беше известена, само че и част от съдружните сътрудници, каквито сме ние. Нашите представители не са били известени, Силви Кирилов е отишъл инцидентно, тъй като е бил на входа ".

Анна Александрова от ГЕРБ-СДС изрази неодобрение, че късно вечерта на (5 януари) е получен мейл за изключително съвещание на правната комисия през идващия ден, с цел да се прегледа достъпа до Народното събрание с Коронавирус документ. ГЕРБ-СДС счита, че това е в нарушаване на разпоредбите, защото по този начин се забързва планът на " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", а този на партията на Бойко Борисов не е обсъждан и " залежава в чекмеджето ви ".

Моля Ви, спазвайте разпоредбите, тъй като стартирате леко да будите мисли!
 Тошко Йорданов,
народен представител

" ИТН " и " Възраждане " са срещу приемането на документ за COVID-19 като изискване за достъп до постройката на Народното събрание, а и като цяло за всички места на закрито. Досега поръчките на " ИТН " са, че тематиката с удостоверенията за ковид не са опасност за обединението.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР