След като успяхме да го видим предпремиерно преди няколко дни,

...
След като успяхме да го видим предпремиерно преди няколко дни,
Коментари Харесай

Обявиха официално Huawei P20 lite в България

След като успяхме да го забележим предпремиерно преди няколко дни, при започване на тази седмица с публично прессъобщение Huawei показа първият от три забавни смарт телефона P20 в България.

Ето какво декларират от китайската компания:

HUAWEI P20 lite съчетава дизайн от най-голям клас с изключителна продуктивност и съвременни екстри. Смартфонът идва с най-новия интерфейс EMUI 8.0, второ потомство технология на екрана FullView 2.0 и двойна съществена камера със лични логаритми за естествена хубост.  

Завладяващ външен тип с грациозен, минималистичен дизайн

Проектиран за динамични и дейни консуматори, HUAWEI P20 lite има 5.84-инчов FHD+ екран (с резолюция 2280×1080 пиксела). Съотношението на страните му е 19:9, а второто потомство на технологията FullView – FullView Display 2.0, основава извънредно образно прекарване. Този удивителен екран предлага пикселна плътност от 432 пиксела на инч и  контрастно съответствие 1500: 1, с помощта на което възпроизвежданите на него цветове са извънредно богати и живи. Това достижение се добавя от технологията за оптимизация на цветовете, която усъвършенства наситеността им и им придава и нужния натурализъм. Детайлността и реализмът са отличителна характерност и на цялостното изображение върху екрана на HUAWEI P20 lite, защото 2D графичният процесор улавя и предава по най-хубавия метод и най-фините елементи към контура на всеки обект във фокус. Така фотосите, които вършиме с P20 lite, ще бъдат чудесно снимани и чудесно визуализирани на екрана му.

Моделът идва на българския пазар в три свежи цветови решения – Klein Blue (специално текстуриран наследник корпус за фини отблясъци), Sakura Pink и Midnight Black, и с закривен панел от закалено 2.5D стъкло със заоблени ъгли и паралелни орбити на двата продълговати края. Цялостният дизайн носи изискана и свежа грациозност, като в същото време се характеризира с комфортен захват, без значение дали го ползвате за игри, гледане на видео или сърфиране.



Камерата с двоен обектив е ситуирана отвесно в горния ляв ъгъл, до момента в който логото на Huawei е позиционирано в долния ляв ъгъл. Този дизайн на гърба е лек поклон към обичайните компактни фотоапарати и прибавя приятна нотка на носталгия в едно извънредно съвременно устройство.

Вдъхновяваща снимка

За новото потомство фотолюбители, HUAWEI P20 lite предлага 16 мегапикселова предна селфи камера и 16-мегапикселова + 2-мегапикселова двойна основа камера. Камерите на смарт телефона могат да снимат най-фините елементи и са чувствителни към леки промени в светлината и цвета, с цел да улавят тъкмо хубостта във всеки един миг. Благодарение на професионалния боке обектив и логаритмите за естествена хубост, задната двойна камера на HUAWEI P20 lite ви разрешава да заснемате зашеметяващи портрети със студийно качество.

Чрез картографиране на 96 точки за различаване на лицето на обекта, предната камера на HUAWEI P20 lite е задоволително умна, с цел да направи съвършен кадър. Снимането с цифрови фотоапарати при условия на слаба светлина постоянно води до нискокачествени, зърнисти фотоси с неприятно възпроизвеждане на цветовете. За да избегне това, HUAWEI P20 lite употребява технология за ребалансиране на светлината, която интегрира светлината от разнообразни източници, с цел да усъвършенства яркостта на изображението и да усъвършенства съотношението сигнал/шум (SNR) с 300%.

Новият модел идва и с нов образован фото помощник, който предлага голям брой потребни и занимателни функционалности. С негова помощ може да употребявате жестове, с цел да вършиме фотоси, да сменяте фона на фотосите и да добавяте AR резултати. Цялостното прекарване с камерата на P20 lite въодушевява за разрастване на въображението и прибавянето на още развлечение в връзката с приятелите.

Ефективен, мощен и подсъзнателен

HUAWEI P20 lite идва с най-новия интерфейс EMUI 8.0, който възползвайки се от интеграцията сред програмен продукт и хардуер, усъвършенства централния процесор за мощна продуктивност, по-лесна приложимост от потребителите и интелигентно взаимоотношение сред човек и машина. EMUI 8.0 също по този начин учи потребителските привички и модели на потребление, предсказвайки съответните потребности и реализирайки по-добра мобилна продуктивност. В допълнение, новият модел поддържа модернизиран мултитаскинг, което разрешава по едно и също време с други функционалности да ползвате плаващ навигационен док, бърз скрийншот посредством три пръста, интелигентно делене на екрана (split screen), HUAWEI Private Space 2.0, както и гейминг помощник.

HUAWEI P20 lite поддържа 9V2A високоволтово бързо зареждане с оптимална сигурност, което понижава времето за зареждане с 30%, в композиция с 15-слойна защитна система. Устройството разполага с 4GB + 64GB памет, давайки на потребителите свободата да играят игри, слушат музика или гледат видеоклипове, без да се тормозят за паметта или рестриктивните мерки за място.

Старт на продажбите

Хитовият модел от идната нова P20 флагман серия, ще бъде разполагаем на българския пазар от края на март месец в комерсиалната мрежа на трите мобилни оператора Мтел, Виваком и Теленор, във веригите магазини Технополис и Техномаркет, както и в дистрибуторската мрежа на Поликомп. Моделът ще се предлага у нас в 3 цветови гами – Klein Blue, Sakura Pink и Midnight Black.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР