След като уреди своите покровители - едрите концесионери от СИК

...
След като уреди своите покровители - едрите концесионери от СИК
Коментари Харесай

Ангелкова, как се сервира закуска на 1000 души румсървис? Стига куклени фантазии!

След като уреди своите настойници - едрите концесионери от СИК и ВИС - Тримата М, с 20-годишни, вместо 2-годишни концесии, и с спомагателни обезщетителни заплащания от джоба на данъкоплатеца, с цел да дават естествени цени на чадърите и шезлонгите ( " нулеви и още по алегорични " ), откакто забрани климатиците в хотелите и заведенията за хранене и предложи вентилатори, като че ли те ще въртят различен въздух, откакто по нейните ограничения има " хладка вода 40-60 градуса ", министърът на туризма от съвсем 6 години

Николина Ангелкова се прочу с към този момент феноменална липса на просветеност. " Румсървис вместо ол-инклузив ", споделя тя, като има поради, че шведските маси за този сезон отпадат като вид за закуска. Висш пилотаж е да се изяснява, че ол-инклузив е цялост от услуги с единна цена, а не синоним на шведска маса. Или на закуска.

Ако най-малко малко отбираше от туризъм, министърът щеше да схваща, че обезпечаване на рум сървис в хотел с 500 или 1000 кревати, каквито са огромната част по нашето море, значи мегаразходи и наемане на грамаден по брой личен състав. След средата на май, с изключение на да се назначи, а и някой да му заплаща от нулевите си доходи, би трябвало и да го образова. Защото, както споделя народът: " тая работа не е като оная работа ".

Освен изчезнали финанси и подготовка, това сервиране по стаите изисква и количество време, което няма от кое място да се откри. И големи спорове, тъй като е необяснимо по какъв начин един би трябвало да получи закуска в 7, до момента в който спи, а различен - в 11, когато е починал от апетит. Всички дружно, едновременно няма да стане.....Даже сервиране на обособена закуска в ресторант на всеки е голямо предизвикателство в всеобщия туризъм. А България развива точно него и, както е тръгнала с политиката на Ангелкова - силово налагане на мутротуризма непременно, от ден на ден ще затъва в най-долната му част - дъното и под него, в обществен, стопански и всевъзможен проект.
За да се извършва нещо, в случай че ще и шефът на Организация на обединените нации да го подреди, или самият Папа, то би трябвало да бъде изпълнимо. За да бъде изпълнимо, би трябвало да бъде реалистично. За да бъде реалистично, би трябвало да бъде авансово премислено. Когато няма мисъл, а то е повече от явно и се потвърди безчет пъти през последните дни, не би трябвало да го има и този министър! Точка!

19min.bg
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР