След като тя издъхнала, той отишъл в съседната стая и

...
След като тя издъхнала, той отишъл в съседната стая и
Коментари Харесай

Изтръпнахме! Над Блока, В Който Живяха Брутално Закланите Ради И Илияна Тегне Черно Проклятие! Низ От Трагедии, Вижте!

След като тя издъхнала, той отишъл в прилежащата стая и забил острието в гърлото си. С тези два натрупа смъртните случаи в блока на улица „ Димо Хаджидимов “ 11 стават общо 4 за няма и 2-3 години. Първите два били с млади дами, които поставили завършек на живота си със скок от високо. „ Хората в блока са потресени. Шокирани са. Снощи до късно гледах телевизия, че не можех да заспя.

Млади хора си отидоха. Стана ми доста мъчително. Трябва с бял тамян да прикадим блока и курбан да дадем, с цел да спрат нещастията “, бе безапелационна 75-годишната Иванка Кишкилова. Тя е един от доайените в блока, който педи години е бил благосъстоятелност на „ Минстрой “-Мадан. По думите на Иванка поп не им трябвал за прикадяването.

Самите живущи в подредения и изпълнен с цветя вход щели да си осветят стълбището. „ И освен. Хубаво е да прикадим и жилищата, в случай че съседите се съгласят. Ние сме доста обединен вход “, хвали комшиите си Кишкилова. Според неофициална информация, труповете на Ради и Илияна няма скоро да бъдат освободени от Съдебна медицина, тъй като проверяващите са назначили тройна съдебно-медицинска експертиза.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР