След като ЦСКА обяви за втори път сина на Гриша

...
След като ЦСКА обяви за втори път сина на Гриша
Коментари Харесай

Новият собственик на ЦСКА отглеждал над 2000 овце от израелска порода

След като ЦСКА разгласи за повторно сина на Гриша Ганчев за притежател на клуба, из обществените мрежи се появиха доста мнения по тематиката.

Една част от почитателите поддържат Данаил, припомняйки, че той има солидно обучение, добито на Запад, както и брилянтен усет към ръководството на каквото и да е бизнес начинание.

Други подлагат на критика Ганчев-младши, че бил надалеч от футбола в младите си години, не се интересувал от най-популярната игра и не познавал и до през днешния ден историята на ЦСКА.
Снимка:  Новият притежател на ЦСКА отглеждал над 2000 овце от израелска порода
Трети пък напомнят доста любопитен факт, позабравен от някои почитатели и незнаен обаче за 80-90 % от тях. Преди да се захване с ЦСКА, Дани Ганчев е бил притежател на съвременна овцеферма у нас, намираща се в ловешко село. Даже се приказва, че още е шеф там. В нея се отглеждат над 2000 овце от израелската порода Асаф.

Официално Данаил Ганчев не има акции в ЦСКА. Паметливи обаче припомниха, че когато татко му разгласи, че се отдръпва от клуба, посочи че поверява цялата власт на сина си. Оттегляне обаче не последва. Въпреки това сега Дани Ганчев в действителност ръководи ЦСКА и взима решения, само че крайните такива са дело на татко му.

Според непотвърдена информация обаче напълно скоро Данаил щял да придобие акции и да стане публично акционер в клуба от Борисовата градина, написа БЛИЦ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР