След като ЦИК обнародва имената на бъдещите депутати, тогава ще

...
След като ЦИК обнародва имената на бъдещите депутати, тогава ще
Коментари Харесай

Румен Радев: Няма да бавя указа за новия парламент

" След като ЦИК обнародва имената на бъдещите депутати, тогава ще издам декрет с датата за привикване на първото съвещание на Народното събрание. Това съобщи президентът  преди прожекцията на кино лентата „ Ханът и империята “ на Киномания в НДК, предаде . На нея участва и вицепрезидентът Илияна Йотова.
" Нека забележим обнародването на листата на народните представители от ЦИК, надлежно ще взема решение и издавам декрет за свикването, нямам желание да бавя. Редно е в ситуацията, в която се намираме, част по-скоро да имаме изясненост и, уповавам се, устойчиво, оперативно, постоянно държавно управление. Трябва да следваме прецизно изискванията на Конституцията и на закона ", сподели още той.
залог за нечие политическо оцеляване " alt= " Румен Радев: Промените в Конституцията не би трябвало да стават залог за нечие политическо оцеляване " class= " image wp-post-image no-display appear lazyload " dsrc= " https://i1.actualno.com/actualno_2013/upload/news/2020/01/28/0465835001580203572_1580028_144x110.webp " > Румен Радев: Промените в Конституцията не би трябвало да стават залог за нечие политическо оцеляване
„ Промените в главния закон би трябвало да са с дълготраен небосвод и не трябва да се трансформират в
залог за нечие политическо оцеляване&...
" Засилват се, както виждате, спекулациите от избрани политически партии, от избрани поръчкови коментатори по отношение на служебното държавно управление, това очевидно издава единствено боязън някакъв, терзание от допустимо покачване на розовата завеса за ръководството на страната от това служебно държавно управление ", сподели президентът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР