След като Централното бюро на движението изключи Делян Пеевски и

...
След като Централното бюро на движението изключи Делян Пеевски и
Коментари Харесай

Разколът в ДПС се задълбочава след изключването на Делян Пеевски

След като Централното бюро на придвижването изключи Делян Пеевски и още седем души, доближени до него, се чака да стане ясно дали те ще апелират решението. Пеевски дефинира решението като противоуставно. 
Прочетете още
" Видях, че е имало колекция на отцепници от Движение за права и свободи, които са изключени от парламентарната група, а след като се пробваха да откраднат марката Движение за права и свободи, изгубиха и партийното си качество. Това противоуставно деяние демонстрира хора, които живеят в паралелния свят на приказките от сараите. Тези хора би трябвало да схванат едно - това е европейска България и в нея всичко се случва по закон ", безапелационен бе Пеевски.

Според специалисти, с изключването на Пеевски ДПС може да понижи въздействието си.

" Изваждането му от Движение за права и свободи ще понижи до най-много обръчите от компании с които той се е заобиколил. Едно по едно доминото почва да пада. Но и Движение за права и свободи няма да е същият фактор, в този момент е на челните позиции, в този момент ще смъкна въздействието си ", счита някогашният външен министър Милен Керемедчиев.

" В политиката, която организираше, господин Пеевски си разреши паралелно с турския етнически фактор да вкара и ромския фактор като значителен детайл за поддръжка на тази партия. Моделът " Доган " изигра своята позитивна роля. Не разреши да се стигне до това спекулиране ", съобщи политическият анализатор проф. Захари Захариев пред Bulgaria ON Air.

А Делян Пеевски може да апелира изключването си пред Централната контролна комисия на Движение за права и свободи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР