След като тази година Дейвид Линч успя да възвърне интереса

...
След като тази година Дейвид Линч успя да възвърне интереса
Коментари Харесай

Туин Пийкс“ се превърна и в бира

След като тази година Дейвид Линч съумя да възвърне интереса към паметния се сериал " Туин Пийкс " с трети сезон, той реши да употребява известността му и да направи крафт бира.

Лимитираната серия питие има три разнообразни илюстрации на кеновете, всеки от които е обвързван с емблематичен облик от поредицата.

 Дейвид Линч

Дейвид Линч

Илюстраторите Бен Коп и Кийт Шор се заемат със задача да измислят обикновен дизайн, който мигновено да подсети за мистериозната история на Линч. Те вземат решение да не употребяват лица, само че и по този начин трите облика бързо ни придвижват в света на Туин Пийкс. Това са Дамата с дънера, стаята с алените пердета и любовта на сътрудник Купър към кафето.

 Снимка 320051

Лимитираната серия бира " Туин Пийкс " е налична единствено за посетителите на фестивала Festival of Disruption в Лос Анджелис, състоял се в средата на октомври 2017 година, проведен от самия Дейвид Линч. Въпреки това предвиждаме, че кеновете ще добият паметен статут (също като филма) и ще се трансфорат в колекционерска необичайност.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР