След като тъщата на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов -

...
След като тъщата на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов -
Коментари Харесай

Тъщата на неверния кмет на Цалапица търси свидетели на побоя

След като тъщата на кмета на Цалапица Ивайло Данаилов - Ваня Костадинова, упрекна сватовете си, че са я пребили и са я оставили на улицата в безсъзнание, в този момент се оказва, че момчето, което първо й се е притекло на помощ и което не е от селото, не е дало показания пред полицията, оповестява Glasnews.bg. 

Доста необичайно, като се има поради, че точно то е изчакало униформените на мястото, където Ваня Костадинова съгласно нейните думи е била изхвърлена от бащата на кмета.

Подозрение в невярност приключи с побой и междинна телесна, а съществени герои в историята са кметът на Цалапица Ивайло Данаилов, брачната половинка му Христина и родителите на двамата. Сватовете на пострадалата, която беше в болница със счупена ключица, счупено ребро и други съществени контузии, отхвърлят всичко казано от дамата и настояват, че тя е паднала по стълбите.

Точно по тази причина очевидци на случая са доста значими за разрешаването му. А въпросното момче съгласно Ваня Костадинова е единственият неутрален очевидец, чиито показания биха били доста значими.

Ето какво написа Ваня Костадинова в обществените мрежи:

" Търся помощ! На 26.11.2023 година, към 20.00 часа, откакто бях пребита от Данаил Данаилов и изхвърлена до контейнера пред къщата му на ул. Иван Богоров, инцидентно мина мрачен на цвят автомобил, водачът беше младо момче, спря и се опита да ми помогне, хората, които ми се притекоха на помощ, са разбрали, че това момче не е живеело в селото, само че е отивало до магазина, момчето е изчакало полицията да пристигна и сякаш са му записали данните и показанията, нооо, за жал, такова нещо няма в полицията в Стамболийски, нямат информация за подобен автомобил и това момче.

Ще помоля, в случай че някой знае кое е момчето, по какъв начин да го намеря и в случай че самото момче би желало да даде показания, дано се свърже с мен на персонално. Това беше единственият човек, който не познава нито мен, нито отсрещната страна. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР