След като свали Фенербахче от шампионския трон в турското първенство,

...
След като свали Фенербахче от шампионския трон в турското първенство,
Коментари Харесай

Анадолу Ефес отмъкна още един трофей от Фенербахче

След като смъкна Фенербахче от шампионския престол в турското състезание, в този момент Анадолу Ефес отмъкна още един трофей от именитите си съграждани. Воденият от Ергин Атаман отбор ликува с Купата на президента, побеждавайки “фенерите” със 79:74 и продължавайки една от най-успешнате години в клубната си история - купа, купа и край в Евролигата.

Крунослав Симон вкара 22 точки за триумфа на Анадолу Ефес, Василие Мицич остана на една асистенция от “дабъл-дабъл” с 16 точки и 9 завършващи подавания, а Брайънт Дунстън добави 15 точки. Носителите на Купата бяха без главния си изпълнител Шейн Ларкин, както и без новото попълнение Крис Сингълтън.

Фенербахче заличи закъснение от 12 точки, с цел да се приближи единствено на три от противника (73:70), само че Дънстън и Симон дадоха на Ефес задатък от 79:70, като това се оказа изцяло задоволително за триумфа. Дерик Уилямс вкара 16 точки за Фенербахче, а Желко Обрадович бе без редица значими фигури в дуела - Ян Весели, Жофре Ловерн и Луиджи Датоме.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР