След като Стефан Янев вече е аут от военното министерство,

...
След като Стефан Янев вече е аут от военното министерство,
Коментари Харесай

ЖЕСТОКА грешка: Активиран е план за махането на Бойко Рашков! Има ли договорка между кабинета и ГЕРБ?

След като Стефан Янев към този момент е навън от военното министерство, хората към Кирил Петков са задействали проект за махането и на Бойко Рашков от поста министър на вътрешните работи, разкри само пред Narod.bg източник от кабинета.

Според данните Министерство на вътрешните работи министърът, който донесе успеха на „ Продължаваме промяната ”, само че е спряган като „ човек на президента ” дружно с ген. Стефан Янев, би трябвало да бъде свален от власт по искане на шайката ГЕРБ, която не крие своята ненавист към Рашков, откакто издърпа корупционната копаня отдолу под муцуните им след 12 години грабежи.

Това поражда основателният въпрос има ли сделка сред някогашни и сегашни ръководещи и къде в цялата игра е обещаната смяна?

Смяната на Бойко Рашков с кукла на конци в Министерство на вътрешните работи ще е най-голямата неточност на Кирил Петков, тъй като ще го направи зависим на желанията на задкулисието да си върне изгубените позиции и България още веднъж да влезе в отъпкания път на корупцията и далаверите.

Планът към този момент върви и с помощ от огромните малките екрани, които раздухаха един вандалски акт – драскането на Паметника на Съветската войска в София, до небето.

Целта е тримата задържани възпитаници да бъдат пришити като най-позорната неточност на Министерство на вътрешните работи под управлението на Бойко Рашков и това да бъде един от главните претекстове за неговото премахване от пътя на шайката ГЕРБ, която да се завърне в ръководството.

Каква е истината зад ареста на тримата възпитаници?

В петък трима десетокласници от едно и също софийско учебно заведение бяха прибрани в ареста поради надпис в поддръжка на Украйна върху паметника на Съветската войска. Случаят стана мотив за митинг пред паметника. Шефът на столичната полиция през днешния ден се срещнал с управлението на учебното заведение, в което учат десетокласниците.

Едното арестувано момче се споделя Никола Генов, научи Narod.bg. 16-годишният „ зложелател на Путин “ е задържан за 24 часа поради вандалския акт по опозоряване на паметника.

Източник на Narod.bg изясни, че става дума за… сина на Тонка Янкова Генова, финансистката на Кирил Домусчиев и участник в най-малко 10 сдружения на олигарха на Баце.

„ Той сподели, че е написал „ save ukraine “ на паметника. Не е буйствал. Нищо не се е случило повече от това. Защо е трябвало да го задържат за безчинство? ”, се тръшка финансистката на Киро Гела пред Българска национална телевизия.

Едно от другите момчета, отведени като очевидци, също не е инцидентно – десетокласникът е наследник на директорката на частното учебно заведение, на което Домусчиеви пък са спонсори. Дългата ръка на мафията е очевадна, нали?!

Повече от ясно е, че Нова телевизия и огромните медии зорлем раздухват случая и ще го вършат все по-усилено в околните дни, с цел да развяват прибирането на вандалите като един от претекстовете за махането на Бойко Рашков, което Narod.bg предизвестява, че ще докара до съдбовни за кабинета последици и ще го направи пленник на задкулисието.

Narod.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР